email [javascript protected email address]    tel +31(0)6 82 96 40 50
Home
empty
home / dienstverlening
afbeelding

Nijk Agrarische Dienstverlening helpt!

 
Nijk Agrarische Dienstverlening is een jonge onderneming die zich richt op vraag en aanbod van, voornamelijk, jonge arbeidskrachten in de agrarische sector. In alle agrarische sectoren hebben wij de juiste mensen, om u als ondernemer het beste te helpen.

Onze activiteiten vinden plaats vanuit Eefde (Gld.) en Dronten (Fl.), waardoor ons werkgebied zich grotendeels bevindt in de Achterhoek en Flevoland. Naast onze agrarische achtergrond, heeft de opleiding aan de agrarische hogeschool in Dronten (Aeres) ons de nodige contacten op HBO-niveau en MBO-niveau binnen de agrarische sector opgeleverd.

Al jaren worden studerende en (net) afgestudeerde HBO’ers bij diverse bedrijven binnen de agrarische sector uitgezonden. Door de 1-op-1 relatie met de opdrachtgever en arbeidskrachten, de kwaliteit van het geleverde werk en de flexibiliteit van Nijk Agrarische Dienstverlening maken wij u het inhuren van personeel gemakkelijk en doeltreffend.

Waarom wij veelal met jongeren werken? Onze ervaring is dat jongeren leergierig zijn en u als werkgever deze kunt vormen naar eigen inzicht. Jongeren met een agrarische achtergrond begrijpen piekperiodes binnen het agrarische bedrijf en stellen zich daardoor flexibel op.
Door ons groeiende netwerk kan Nijk Agrarische Dienstverlening meer agrariërs van dienst zijn en groeit de werkervaring van onze medewerkers met de dag.

Bent u op zoek naar arbeidsverlichting tijdens de drukke periodes? Of op zoek naar een vaste medewerker? Wil je zelf graag aan het werk in de agrarische sector? Neem gerust contact op voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs! 

 
 • Edward Satkowski Nijk
  Functie: Eigenaar
  Tel.: 06-53 93 50 54
  Email:edward@nijkagro.nl
 • Laura van der Meer
  Functie: Planning & relatiebeheer
  Tel.: 06-82 96 40 50
  Email:laura@nijkagro.nl